Chazy píše:
To mu jako fakt chcete dát varování?
Pokud je v semifinále ligy a napíše, že na to kašle, tak bych to viděl na vyloučení bez varování. Mít na C hráče na DL a na DL hráče, co není na DL, a to po několik týdnů v kuse, prostě není možný, obzvlášť když není na co se šetřit. Fantasy sezóna prostě končí, teď má být její vrchol, rozhoduje se tam mimo jiné o postupu do B-League.
Na druhou stranu chápu, že by to mohlo vyvolat až moc velký spory a ještě nikdy se takhle nepostupovalo, takže
podle mě bys mu měl udělit varování, a pokud se to kdykoliv v budoucnu zopakuje, tak bych ho vyloučil (tím nemyslím běžnou několikadenní neaktivitu, která se čas od času stane většině, ale ostentativní kašlání na ligu a tím pádem i na všechny její hráče).
Upřímně řečeno, já nic proti flankymu nemám (to s mým odporem k NFL je samozřejmě potřeba brát s nadsázkou, on zase popichuje směrem k MLB a bereme to snad normálně jako nějakou srandu). Ale pokud on má k naší lize takovejhle přístup, tak já bych uvítal, kdyby odstoupil. Takovej přístup dlouhodobě jen škodí a znechucuje ostatní, nemluvě o ovlivňování výsledků ligy.