Právě je pondělí 25. listopad 24, 01:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Výsledky Československé FMLB 2013
PříspěvekNapsal: středa 25. září 13, 19:10 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
tohle manažerský rozhodnutí by udělal každej, prostě napickovat SP či je jen nasadit do hry... Jeho soupeř vedl všechny stats, takže jediný co mohl sám flanky změnit byli W a K... to opravdu nemohl dohnat tím, že jeho soupeř to pokazí... Takže mu velilo jasně, postavit SP a udělat K a pokusit se o W, možná by klapla ERA i WHIP... ale takhle stačilo jeho soupeři vlastně ani nehrát a 6-0 měl v kapse...
a na pálce stačilo mít v tom celim týdnu někoho hrajícího na C třeba, či si na Week picknout prostě Billyho aby dal Sb... ale i tak prostě, i bez něj... na pálce vyhrál 3 stats i když celá pálka byla fakt těsně.. Možná s hrjaícím catcherem by jí vyhrál naprosto v pohodě...

Ale tohle prostě jako by WIN nechal soupeři, a každý to vidí, stačí se na to podívat... :ko:

PříspěvekNapsal: středa 25. září 13, 19:25 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
Mně osobně je to třeba fakt úplně jedno, řešení blbosti. V sezoně prostě hrál dobře, má teď zas jiný priority. Tak to máme někdy každej. Já měl v sezoně taky weeky, kdy sem se o to staral daleko míň a nějak jsem si za to zapomněl to varování dát. Nikdo by si toho ani nevšim a neřešil to normálně, teda mě to třeba nezajímá ani teď.

PříspěvekNapsal: středa 25. září 13, 19:38 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Srovnáváš nesrovnatelný. I já jsem byl párkrát pryč, v těch týdnech jsem v rychlosti nastavoval sestavu a pickoval jen to, co vyloženě hořelo, neměl jsem čas podrobně přemýšlet o nějaký strategii. To, co udělal tady flanky, je jiná úroveň.

PříspěvekNapsal: středa 25. září 13, 19:42 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
A furt je to jiná úroveń, než co dělal Tsigi a co sme mu odpustili, aby se nám nekomplikovaly weeky před PO.

Je to směšný, směny si plní, do sestav občas hrábne, takže i když na to asi nemá čas nebo náladu, tak tam furt chodí a něco dělá. Tady už řešíme to, jaká aktivita je dost aktivní a penalizujeme hráče, co aktivitu projevuje (varovat bysme teda měli spoustu hráčů) a ještě řešíme to, jak má někdo vést svůj tým. DL hráč v sestavě je nepříjemnost, ale třeba jen chtěl mít picky na SP ke konci weeku a bohužel se k tomu už ke konci weeku nedostal, třeba to teď bere stejně, že si nebude plácat move na hráče, kterej bude pravděpodobně tak nekvalitní, že mu jen sníží AVG a OPS.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 26. září 13, 00:02 
Junior
Junior

Oblíbený tým: Philadelphia Phillies
Naprosto veřejně se přiznám, že jsem semifinále zazdil :D DL hráče jsem v sestavě pokud vím neměl, Pagána držím na DL, aby ho nedostal někdo jiný. Fakt sorry, ale N*L (vím že to Rangík nemá rád). Ale celé to spíš vidím jako konspiraci Chazyho a Nerry :D S velkou pravděpodobností, příští season neodehraju, tak mě kontumujte poslední week, ať chudák Chazy nejde do B-league s porážkou.

Ad: neuctiví projeví, občas si píchnu do baseballu, neberte to jako urážku, ale jako moje trollování dělám to rád. A taky, kdo s nerrou se nějak pořádně bavit nedá :D

Potom co jsem to přečetl, tak dobrovolně odstupuji, omlouvám se, za negativní ovlivnění vaší ligy. Do této ligy jsem vstupoval jen čistě jen proto, že mě chazy s orlandem přemlouvali, abych doplnil D-league, tu jsem hrál s tím, že odehraju jednu season a pak s Fantasy baseballem seknu nadobro (hrál jsem dva roky na CZNFL fóru - dvakrát ve finále, omluvte trochu samochvály). Po postupu do C-league, jsem tomu dal ještě rok šanci a dal si za cíl vyhrát regular season, abych přidal Chazymu trochu šedin na hlavě a nerra aby zavřel hubu :D. Plány to byly smělé, ale myslím, že jsem nebyl v jistou chvíli daleko... a to s opravdu shitovým týmem, který je ve všech stats průměrný. Po tomto failu naprosto veřejně přiznám, že jsem ztratil motivaci na cokoliv sahat. No a do toho přišla ligajejížjménosetunesmí psát. Berte to jako oficiální přiznání v plném rozsahu a prosím o maximální trest. Je mě líto, že jsem ovlivnil ligu, ale bral jsem semi, tak že je škoda, abych vyhrál a neumožnil postup někomu, kdo má narozdíl ode mě zájem hrát, jen pokud se nebude jmenovat nerra :D Toť skoro vše, omlouvám se za i pozdní reakci k této kauze, stačilo třeba poslat PM nebo říct nerrovi/orlimu ať mě vyřídí vzkaz.

GOOOOOOOO PIRATES!!!

Obrázek

PříspěvekNapsal: čtvrtek 26. září 13, 00:49 
Veterán
Veterán

1.) Dík, že ses vyjádřil, v podstatě jsi teda všechno potvrdil.

2.) Castro nehrál od 7. 9. a na DL je od 17. 9. (minulé úterý), v sestavě ho máš ještě teď.

3.) Pokud tě někdo přemlouval, abys doplnil počet lidí v D-League, tak to byl z jeho strany naprostej nesmysl. Pokud je někoho potřeba k účasti v lize přemlouvat, tak tady tu ligu vůbec nemá hrát. Od toho jsou jiný ligy. D-League by se loni uskutečnila tak jako tak, jen by v ní byl o jeden b-tým víc, což by ničemu nevadilo (zájemců je vždycky spousta).

4.) Jestli jsi nečetl, tak si přečti úvodní příspěvek v tomhle threadu a ještě aspoň tohle: viewtopic.php?p=7163#p7163

5.) Beru to teda jako vyřešený tvým odstoupením.

Měj se a občas přijď zatrollovat.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 26. září 13, 01:31 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
podle mě mi flanky chtěl rvát koule, ale kdyby hrál proti mě finále, mohl mi je rvát možno víc :D

Ale aspoň víme kdo za to může ...

PříspěvekNapsal: pondělí 30. září 13, 01:49 
Veterán
Veterán

Loni to tu ovládl Wizardos a letos (hlavně v A-League) tak trochu útokem ze zadních pozic SWAT. Takže jirkovi patří velká gratulace k doublu A-League - keeper. Doufám, že účastníci všech finále a postupových bojů napíšou svoje pocity z něj a taky ostatní se podělí o svoje názory na letošní sezónu.

Já osobně jsem měl v tomhle weeku v A-League nakonec štěstí a mám bronz, ale přesto u mě samozřejmě po tý základní části převládá velký zklamání.

PříspěvekNapsal: pondělí 30. září 13, 01:53 
Veterán
Veterán

S finálními výsledky samozřejmě počkáme do zítřka kvůli tradičním Yahoo-korekcím, ale už by se asi vítěz nikde otočit neměl...

PříspěvekNapsal: pondělí 30. září 13, 13:44 
Hvězda AAA
Hvězda AAA

Oblíbený tým: Oakland Athletics
Takže ikdyž ve finále D-League v podstatě o nic nešlo,tak přesto bylo do poslední chvíle vyrovnané a nechybělo moc abych nakonec ještě Rangera porazil..v jednom stats SO které vyhrál Ranger 76-70,by v případě teda kdybych vyhrál já,tak bych byl vítězem,jenže Yu Darvish byl prostě strikeoutový král a v posledním vystoupení teda dal 8 a tím mé šance zazdil..to jsem ještě v neděli neměl ve hře Kellyho,o kterém jsem nevěděl že bude vůbec startovat,ale i tak přesto dal "jen" 5 SO takže 2 by mi pořád chyběli..jsem rád že jsem potvrdil že umím být nepříjemným soupeřem..svou úspěšnou letošní MLB Fantasy,se tak trochu musím pochlubit,jsem potvrdil když jsem vyhrál základní část a následně i playoff v jedné z public league (North America & Euro League),a to si myslím když jsem viděl na profilech hráčů tam,tak to byli celkem zkušení soupeři.. a ještě jednu Rotisserie public league,tu jsem si dal jen na zkoušku,páč jsem neměl šajnu o co jde,ale tohle mne vůbec nebaví no..takže příští rok Céčko,snad i znova při pozvánce MVP league,kde jsem skončil sice až (6).a poslední weeky jsem nemohl už vůbec pickovat,takže to hrubě i ovlivnilo mé stats,alepřesto jsem se ještě do playoff dostal,vzhledem ktomu že tam hráli ale taková esa z vyšších lig,tak to beru jako že to není až tak špatný..jinak gratulace všem postupujícím a zarok teda v Céčku...a Rangere mi ještě večer draftík na NHL,takže opět budeme soupeřit..

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]