Naprosto veřejně se přiznám, že jsem semifinále zazdil
DL hráče jsem v sestavě pokud vím neměl, Pagána držím na DL, aby ho nedostal někdo jiný. Fakt sorry, ale N*L (vím že to Rangík nemá rád). Ale celé to spíš vidím jako konspiraci Chazyho a Nerry
S velkou pravděpodobností, příští season neodehraju, tak mě kontumujte poslední week, ať chudák Chazy nejde do B-league s porážkou.
Ad: neuctiví projeví, občas si píchnu do baseballu, neberte to jako urážku, ale jako moje trollování dělám to rád. A taky, kdo s nerrou se nějak pořádně bavit nedá
Potom co jsem to přečetl, tak dobrovolně odstupuji, omlouvám se, za negativní ovlivnění vaší ligy. Do této ligy jsem vstupoval jen čistě jen proto, že mě chazy s orlandem přemlouvali, abych doplnil D-league, tu jsem hrál s tím, že odehraju jednu season a pak s Fantasy baseballem seknu nadobro (hrál jsem dva roky na CZNFL fóru - dvakrát ve finále, omluvte trochu samochvály). Po postupu do C-league, jsem tomu dal ještě rok šanci a dal si za cíl vyhrát regular season, abych přidal Chazymu trochu šedin na hlavě a nerra aby zavřel hubu
. Plány to byly smělé, ale myslím, že jsem nebyl v jistou chvíli daleko... a to s opravdu shitovým týmem, který je ve všech stats průměrný. Po tomto failu naprosto veřejně přiznám, že jsem ztratil motivaci na cokoliv sahat. No a do toho přišla ligajejížjménosetunesmí psát. Berte to jako oficiální přiznání v plném rozsahu a prosím o maximální trest. Je mě líto, že jsem ovlivnil ligu, ale bral jsem semi, tak že je škoda, abych vyhrál a neumožnil postup někomu, kdo má narozdíl ode mě zájem hrát, jen pokud se nebude jmenovat nerra
Toť skoro vše, omlouvám se za i pozdní reakci k této kauze, stačilo třeba poslat PM nebo říct nerrovi/orlimu ať mě vyřídí vzkaz.
GOOOOOOOO PIRATES!!!