Citace:
Orli měl problém s tím, že měníme něco, co jsme si loni odhlasovali, což je pravda, ale podle mě je přece úplně normální, že když zjistíš, že pravidlo je špatně nastaveno, že se ho snažíš změnit. Tím spíš, když se tomu loni nevěnovala dostatečná pozornost, protože se řešily důležitější věci.
Tohle neni pravda. Orli nema problem s tym, ze menime nieco co sme minuly rok odhlasovali, pokial vravime o meneni znenia pravidla. Ano je to uplne normalne, spatne sme nastavili 130 AB a 50 IP, ok tak to zmenime. Trest je prilis tvrdy, ok tak ho zmeninme. Keby ste sa dokonca vyjadrili viaceri v tom case ze ten trest je pritvrdy, tak by sme to zmenili uz minuly rok. V diskusii to bolo pritvrde LEN pre Wizardosa, nikto ostatni sa k tomu nevyjadril. Navic po mojej odpovedi tam nenamietal uz ani len wizardos.
Jediny dovod preco som tam stale nenapalil NIE, je preto, lebo myslim nenastala ziadna skoda.
Spätne viem ze som nikdy hraca ako komis nedropoval v tom case, takze som si nebol 100 percentne isty ako komis tool funguje. Kazdopadne co pre mna zostava klucovymi faktami je, ze sme to diskutovali, ze si vsetci toho boli vedomí, ze len jeden clovek namietal a aj ten dalej neprotestoval, ze sme to pravoplatne odhlasovali a v plnom zneni doslo k poruseniu pravidiel. Pre mna je to z faktickeho hladiska jasna zalezitost.
A neri, keby som tak velmi chcel lepsi pick, tak nehlasujem pre amnestiu hrubasa
Uvazujem o tom intenzivne a stale neviem co mam do toho topicu napalit za odpoved, takze tolik k tomu preco tam nie je este moja odpoved...