jirka11 píše:
to jsou ale dvě rozdílné věci, status nováčka o který může hráč přijít manévrováním klubu z jeho aktivním časem v MLB a statusem prospekta který je víceméně daný číslami 130AB/50IP.
Martinez je opravdu vyjímka a těžko se tu najde někdo kdo by prověřoval x desítky hráčů. Leda že by jsi se toho ujmul ty
tak víceméně sem se toho už ujmul, ale jen prostě díky tomu, že mi chyběl v Prospect listu. Což je jasný vodítko... Nevim jak v průběhu sezony, ale určitě před novou sezonou je to jasný fakt, buď je rookie nebo ne a na základě toho je v Prospect listu MLB. A na základě toho by měl být či nebýt i v našem Prospect listu.... pokud není Oficiálně Prospect, tak by logicky neměl být v prospect draftuj
Ale mohli by s tim být problémy no v naší Fantasy lize...
Ranger mi psal, že nejde keepovat hráče pokud ho nemáš na rosteru...
čili tu dám příklad Miky a jeho Carlos Martinéz - Miky ho má na Prospect listu, ale on už není Prospect. Takže by ho nemohl nechat na prospect listu a musí keepovat ve svým týmu na Yahoo jako jednoho z 12 Keeperů... jenže ho nemá momentálně na Yahoo na rosteru, čili nemůžu... takže jsme na bodu mrazu a Miky by vlastně o něj přišel, protože nemůže keepovat ani si o nechat na Prospect listu
Muselo by se na to vymyslet nějaký pravidlo, třeba že by si ho mohl nechat na Prospect listu, ale do týdne by si ho musel přidat na Yahoo jinak o něj příde. Což by ale bylo na hovno celkem...
Takže mě napadá jedina věc, opět dám příklad s Mikym...
Pokud si Carlose Martinéze nechá na prospect listu, bude to OK, a může ho tom mít dokud nepřekročí limit 50IP...
Pokud se ho rozhodne zahodit, Martinez do Prospect draftu nepude a bude jen v normálně na draftu na Yahoo... prostě už to není Prospect