Právě je neděle 24. listopad 24, 14:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Zrušení trestu pro Soukupa
PříspěvekNapsal: pondělí 17. únor 14, 19:21 
Nosič vody v MLB
Nosič vody v MLB

Oblíbený tým: Pittsburgh Pirates
Ranger píše:
jeffjam píše:
buď to ještě posvětí Ranger svým hlasem a nebo to schválíme bez něj.

Ne, já to asi nepotopím, ale zase mě jenom vytočila tahle formulace ;)

Kdybych řekl ne, tak to zruším. A to, co se tady odehrálo, je krajně nefér. Obrovskej nátlak a nakonec VŠICHNI alibisticky podlehli. Pro někoho to bylo lehčí, pro někoho těžší, ale nikdo nevydržel.

Já jsem tím jenom odkazoval na tvoje vyjádření z chatu, že je potřeba 10 hlasů :wink:

Jak to napsal Chazy základní principy dodržování pravidel, kterými často argumentuješ, byly porušeny i u Hrubase, a je jedno za jakých okolností.

A jak už jsem psal, pokud někdo poruší nově nastavené pravidlo, tak budu první, který napíše ne...leda, že by tu byl nějaký sabotér a někdo po něm převzal tým :mrgreen:

PříspěvekNapsal: pondělí 17. únor 14, 19:25 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
Ranger píše:
Jinak předpokládám, že nikdo nepochybuje, že po jakémkoliv budoucím porušení pravidel se tu budou vyskytovat požadavky, aby se trest hlasováním zrušil :)

snad už se tu po zkušenostech nad dalšími pravidly líp zamyslíme... to že se to schvalovalo jako celek byla chyba no, a dost se toho přehlídlo... navíc to bylo dost nahonem a spoustu z nás neznalo jak to s prospecty skutečně chodí...

Před letošní sezonou to víceméně už upravíme a na 95% to bude kompletní

PříspěvekNapsal: úterý 18. únor 14, 00:31 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
vacsi komplot nezmyslov si neri do jedneho komentara dat nemohol, ako inak chces schvalovat zakon ako po celku??? predsa sme body prejednavali, neviem si predstavit ze by sme to hlasovali po bodoch a pak zistili aky nezmysel z toho vysiel....nahonem to nebolo, myslim ze vo vlakne sa to prediskutovalo dostatocne, tohle hlasovani za soukupa bol obycajny alibizmus, ale osobne som nemal chut byt za ku*vu, ktorej by tu niekto hadzal na oci nejake zlepsovanie pozicie v drafte...

PříspěvekNapsal: úterý 18. únor 14, 14:26 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: Milwaukee Brewers
No tak když to máme asi za sebou, tak se k tomu vyjádřím i já. Na jednu stranu jsem rád, že za to, že jsem omylem měl na rosteru asi 2 hodiny chráněnýho hráče, aniž by nastoupil, nepřijdu o první kolo draftu na druhou stranu je mi líto, že se tady kvůli mě do sebe takto pouštíte. Doufám, že mi v budoucnu nikdo nebude připomínat "že jsem hlasováním přišel o trest" který jsem dostal podle řádných platných pravidel, protože sem o to nikdy nikoho nežádal a tohle hlasování vyšlo z vaší iniciativy. Taky doufám, že jste hlasovali z principu a kvůli tomu konkrétnímu pravidlu obecně, a ne protože jsem byl postiženým já a u někoho jiného byste napsali NE, protože s ním máte třeba nějaké spory.
Pokud bychom někdy nedejbože došli k podobné situaci a znovu bychom hlasovali o zrušení řádně uděleného trestu pro někoho jiného, tak předem říkám, že se budu rozhodovat na základě principu a konkrétního napadaného pravidla. Jestli to na mě bude někdo zkoušet stylem "já tehdy hlasoval, aby ti zrušili trest, tak pro mě hlasuj taky" tak takhle fakt ne. Je mi vážně úplně jedno jestli by šlo o hráče, který tohle hlasování o mém trestu iniciovali, nebo třeba o Orliho s Rangerem, kteří byli proti a víceméně hlasovali proti vlastnímu přesvědčení. Jejich dilema a důvody naprosto chápu a nemám jim to za zlé.
I mě trochu mrzí, že jste kvůli tlaku veřejného hlasování šli proti tomu, co si myslíte, že je správné.

PříspěvekNapsal: sobota 01. březen 14, 21:58 
Nosič vody v MLB
Nosič vody v MLB

Rangere, tak jak to teda rozsekneme? Zaujmeš k tomu nějaké stanovisko nebo to uzavřeme takto a trest bude zrušen?

PříspěvekNapsal: sobota 01. březen 14, 23:26 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Trest je zrušenej, je to v tématu s pořadím draftů. Stanovisko jsem k tomu už zaujal, je to špatná věc.

PříspěvekNapsal: sobota 01. březen 14, 23:29 
Nosič vody v MLB
Nosič vody v MLB

Aha,jsem si nevsiml.Tak tenhle thread lockni,at to je za nama.

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]