přihlášení:nerazzurro
Ranger
jeffjam
slicki
jirka11
Moonchild
Rastes
MarinerTak jsem tady zase, loni to nevyšlo, ale doufám že letos ano!
Pro nováčky co neví - na Yahoo jsou Pro League (platí se startovný 100 USD a vítěz pak bere 500 USD, druhej 300 a třetí 100), jenže je to jen pro Amíky - tedy výhru vyplatí jen Amíkum. Já bych si takovouhle ligu rád zahrál, jenže dát jim ty prachy a pak nemít tu možnost je vyhrát je dost blbý.
Tak mě napadlo, jestli by ste takouhle ligu někdo zahrál tady. Vybrali by sme nějaký startovný, komisař by držel Bank...
Byla by ta liga pak hodně zajímavá a tvrdá
s možností nějaký výhry, koho nebaví hrát o nic
Pravidla by byli stejná jako v Fantasy CZMLB, tzv stejná jako v A,B,C,D-league... (možná něco navíc - o tom by se hlasovalo) comishe bych klidně dělal já, ale moc se v tom nevyznám... takže by ho dělal Ranger, či někdo kdo bude mít zájem a má s tim zkušenost...
Bank by držel pravděpodobně Ranger, jako admin a dlouholetý hráč a comish, a pro všechny známý člen prostě... Platby by asi přijal x-různým způsoby, bu´d účet nebo internetové pěněženky jako Paypal, Skrill...
------------------------------
Každopádně liga a její existence se odvíjí od toho, kolik lidí zaplatí startovné, a to bohužel odrazuje spoustu lidí, proto liga zatím nikdy nezačla - bylo nás málo... Potřebujeme 12 lidí(
Takže kdo by měl zájem hrát, napíše a taky napíše o kolik je ochotný hrát - tzv. kolik je ochotný zaplatit startovné....
Moje představa je taková - 1000kč startovné, 12 lidí.... čili bank 12000kč.
----
1.místo 40% 4800
2.místo 30% 3600
3.místo 20 % 2400
4.místo 10% 1200
odměna pro commishe - úrok z banku
----
Samozřejmě startovné může být vyšší nebo nižší, záleží na lidech co budou chtít hrát a kolik bude bank (ale cca procenta pro vítěze budou stejná). Stejně tak rozdělení výher.. rád bych odměnil ale víc lidí, jak jsem napsal... kdyby bral peníze jen vítěz, tak by to moc lidí nehrálo... (a
O všem by se hlasovalo atd.... (ale až nás bude 12, klidně může brát bank jen první, nebo první tři)
Takže kdo by měl zájem, ať ho projeví a sleduje tento topic...
Díky, snad letos budeme hrát
Kdo je pro 1000kč napište že se hlásíte a hrajete, případně napište kolik by byl váš max vklad...
Kdo by chtěl hrát Pro league, ale 1000kč se mu zdá moc, ať napíše, že by hrál, a napíše částku za kterou je ochotný hrát... třeba hraju, ale dám max 500kč...(mohla by se totiž tak hrát, kdyby nebylo moc lidí hrát s vyšším startovným