Právě je neděle 24. listopad 24, 14:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 108 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: MLBCZ.com Keepers Power League 2015 - všeobecná diskuse
PříspěvekNapsal: pátek 13. únor 15, 19:47 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
viewtopic.php?f=44&t=845

Je to jasně uvedený ve druhým boxu pod číslem 1. Musela by se odhlasovat změna pravidel a samozřejmě by to platilo až od příští sezóny. Ale podle mě by to byl jednoznačně krok do pekel a k úpadku ligy.

PříspěvekNapsal: pátek 13. únor 15, 19:50 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
však nikdo neni proti, jen ty a tvoje slavný principy :D

PříspěvekNapsal: pátek 13. únor 15, 19:56 
Veterán
Veterán

Ne, ty tady zase vymýšlíš nějakou hovadinu, aby byl co největší zmatek, kterej miluješ :) Jsou i principiální důvody proti, ale vlak každopádně nejede přes to, že se nemůže trejdovat, dokud se nevylosuje pořadí draftů. Takže by se muselo posunout na dřív i to a já netuším, jakej by k tomu byl důvod. Tohle je věc, kterou jsme tu přece zevrubně diskutovali a ty pravidla z toho vzešly. Loni jsme se o tom samozřejmě bavili znovu, pamatuju si, že jsem ti nějaký schvalování mazal. Jestli z toho chceš dělat holubník, tak asi bude lepší, když tě udělám hlavním adminem.

PříspěvekNapsal: pátek 13. únor 15, 20:08 
Veterán
Veterán

nerazzurro píše:
já dám teda ten návrhy, zatim se nic neděje...

1) pořadí v MILB draftu ve všech kolech stejný... (a teď nemůžete řikat, že je to pro mě plus, když sem n.2)
2) 25-man roster (myslim že přiblížit se reálu by tady bylo logický a žádný problém bych v tom neviděl)

Ještě jsem přemýšlel nad tímhle:

ad 1) Tak, jak to píšeš, je to podle mě zhoršení: 7. v pořadí předchozího roku si vylosuje jedničku a bude furt draftovat první? Proč? Nedá se argumentovat tím, že někdo má jedničku v draftu prospectů a někdo v doplňovacím, to se prostě nesrovná a chudák poslední z předchozího roku to může dost odnést.
Uměl bych si představit tohle: pořadí 7-12 bude v každým kole stejný (tzn. pořadí pro účastníky předchozího playoff, vítěz bude draftovat pořád poslední atd., to je ok). A v pořadí 1-6 (neúčastníci playoff) bude fungovat had: 1. v prvním kole by byl 6. ve druhém kole atd. To by byl asi úplně nejspravedlivější model, ale na druhou stranu je to tak složitý, že nevím, jestli to má smysl zavádět.

ad 2) To nechápu, nezdá se mi, že by bylo potřeba rostery rozšiřovat, že by se nám třeba válelo moc kvalitních hráčů na FA... máme beztak o jednoho hráče širší kádry než v Čs. FMLB a model polovina keeperů a polovina doplnění z draftu mi přijde pořád optimální.

PříspěvekNapsal: pátek 13. únor 15, 22:07 
Stálý hráč
Stálý hráč

1) jasně že pro 1-6 (pořadí - tzv. picky 7-12) by pořadí bylo stejný, 7-12 (picky 1-6) by se střídali (nic složitého by to nebylo, přeci jen picky se netrejdujou a draft se vždy moderuje... žádný zmatek v tom není)

2) de mi jen o přiblížení se reálu, 25-man roster

PříspěvekNapsal: pondělí 16. únor 15, 10:26 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Ranger píše:
Trady nejde psát předem (z toho, co je v harmonogramu, to taky jasně vyplývá). Samozřejmě se dohodnout můžete, ale až do spuštění trejdů od toho kterákoliv ze stran může bez uvedení důvodu odstoupit a není to nic proti pravidlům ligy. Mně se nechce to zase rozebírat, fakt jsme to řešili už loni, prostě je to takhle správně :)

Jako sorry, nepamatuju si všechno, co tu kdo, kterej rok řešil. Prostě jsem chtěl odpověď na konkrétní otázku a počkat ještě těch pár dní už není problém. Díky

Možná to taky trochu souvisí s tím, že tahle keepers liga, teď když skončila NFL, je asi jediná liga, co mě ještě aspoň trochu baví. Máme za sebou několik let naší keepers, takže můžu srovnávat a zdá se mi, že nejzábavnější část jednoletý ligy je draft a pak postupně jde křivka zábavnosti směrem k nule. Asi budeme muset konečně založit místní NHL keepers, aby bylo konečně v období říjen-březen co řešit. :D

PříspěvekNapsal: středa 18. únor 15, 22:45 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
já bych chtěl, aby se znovu hlasovalo o losu pořadí v draftu a přešlo se zpět na standardní proceduru šťastných 10, protože ta je pro angika jako jediná spravedlivá a správná

aby jsme o od příští sezóny mohli konečně zase draftovat férově :blob:

PříspěvekNapsal: středa 18. únor 15, 22:51 
Stálý hráč
Stálý hráč

ty vole největší kurva... co dostal 2x po sobě pick n.1 a dva Japonce si stěžuje :D

PříspěvekNapsal: středa 18. únor 15, 22:56 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
streak must go on :E jak jinak to mám ošetřit? rozumíš milane

PříspěvekNapsal: čtvrtek 19. únor 15, 19:37 
Veterán
Veterán

Shrnu aktuální situaci:

1. Pořadí draftů máme.

2. Od půlnoci na pátek 20. 2. 2015 je možno zakládat thready pro schvalování předsezónních trejdů.

3. O čem by se mohlo/mělo hlasovat na základě dosavadní diskuse:
a) určitě o waiver budgetu, pár lidí se k tomu vyjádřilo pozitivně,
b) možná o fixaci pořadí draftů od sezóny 2016 - jak jsme si s nerim ujasnili, jednalo by se o model, kterej jsem přesně popisoval já (Pořadí 7-12 bude v každým kole stejný (tzn. pořadí pro účastníky předchozího playoff, vítěz bude draftovat pořád poslední atd., to je ok). A v pořadí 1-6 (neúčastníci playoff) bude fungovat had: 1. v prvním kole by byl 6. ve druhém kole atd.).

Můžete se k tomu zatím předběžně vyjádřit. Rozšíření rosterů na 25 myslím nikoho neoslovilo. Pokud jde o změny v harmonogramu, věřím, že jsme si to vysvětlili a shodneme se, že tak, jak to máme teď, je to v pořádku. Kdyby po tom přesto byla poptávka, můžeme o tom hlasovat, ale vážně nevidím důvod a bál bych se, že to přinese jenom zmatky.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 108 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]