Právě je neděle 24. listopad 24, 14:46

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 108 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: MLBCZ.com Keepers Power League 2015 - všeobecná diskuse
PříspěvekNapsal: sobota 21. únor 15, 18:36 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
s tím věkem už sem to navrhoval loni... A rozhodně by to bylo daleko lepší...

Je mi celkem jedno, jestli to bude v prospect draftu, nebo v doplňovacím, podstatné je to sjednotit...

Mezi MLB ready Japoncem a Kubáncem je rozdíl jen národnost, takže proč jednoho dát do doplňovacího a dalšího mezi prospecty...

Myslim, že je teď ale velká šance se dohodnout... Ale rozhodně bych byl proto, aby to bylo v dopňovacím draftu a ty MLB ready Kubánci se prostě vyselektovali na úroveň těch ready Japonců... Věk je samozřejmě ideálka.... ale přeci jen můžou být vyjímky (například by přišel 23 letý Japonec hned do MLB). Proto mi přišel logičtější Prospect draft, kde by prostě byl automaticky každý nováček... (BA má v ranku prospectu Japonce normálně, stejně tak Sickels)...

Ale samozřejmě nejlepší varianta je prostě, aby to bylo v doplňovacím draftu a slabé týmy posílili jak mezi prospecty tak v doplňovacím draftu...

Podstatný je jen dohodnout podmínky...

Zároveň pokud se dohodneme na věku, a hráči budou v doplňovacím draftu, tak se logicky vyřadí z Prospect draftu.

PříspěvekNapsal: sobota 21. únor 15, 18:38 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Baltimore Orioles
Nějak nerozumím, ale můj návrh je :
Pokud má hráč (Intern FA) v době draftu nad 25 let tak jde do keeper draftu na yahoo.
Pokud má pod 25 let tak do prospect draftu

Nera vymýšlí každý rok něco, teď mi nejde o to abych podporoval jeho letošní nápad, ale aby to mělo smysl do budoucna.

PříspěvekNapsal: sobota 21. únor 15, 18:44 
Stálý hráč
Stálý hráč

jo jirko já bych byl pro, 25 vypadá dobře... když si vytáhl tu historii japonců a kubánců v kolika letech chodili...

Může třeba být vyjímka někdy, že příde MLB ready týpek z Kuby a bude mu 23 let... ale před draftem už bude jasno, že s ním tým počítá do rotace... čili je MLB ready a hlasoval bych o vyjímce, tedy že půjde hned do doplňovacího draftu... (o tom by hlasovala celá ligy třeba před draftem)... Stát se to může třeba 1x za 10 let, nebo každý rok, nebo nikdy, ale ta možnost tu je)

PříspěvekNapsal: sobota 21. únor 15, 20:18 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
nejake hlasovanie o vynimke je samozrejme problem, pretoze kazdy bude hlasovat podla pozicii na drafte... takze ak sa urci hranica 25 let, tak som za, ale odmietam akekolvek dodatocne hlasovania pred sezonou kde ktoreho hraca zaradit....

PříspěvekNapsal: čtvrtek 26. únor 15, 04:18 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Pročetl jsem si to až teď, taky se mi to s tím věkem líbí. Pravidla se sjednotí a bude to snad i spravedlivější. Hlavně si musíme uvědomit to, co jirka zmínil, na Kubě a obzvlášť ve vztahu Kuba-USA se teď dají očekávat změny a bude lepší se s tím vyrovnat hned a nerozlišovat už hráče podle původu.

Teď je potřeba to dát dohromady tak, aby se o tom dalo hlasovat. Zřejmě by teda mělo dojít ke změně v pravidle (viewtopic.php?f=44&t=845) Prospecti - 2. - e), kdy se text toho bodu nahradí tímhle:
Citace:
e) Hráčovi nesmí být k 31. 12. předchozího roku více než 25 let (příklad: v roce 2016 mohou být v poolu jen hráči narození v roce 1990 a později).

Pochopil a napsal jsem to tak dobře? Z praktických důvodů bych to udělal takhle, aby se stačilo u hráče podívat na ročník a nemuselo se studovat konkrétní datum - myslím běžná praxe třeba i v mládežnických sportech.

Je potřeba upravit pravidla v souvislosti s tím ještě někde jinde? Napadá mě třeba, jestli nezavést, že hráče starší 25 let nejde jako prospecty ani držet. A taky jestli bude potřeba zavádět přechodné opatření, aby se to nedotklo doposud chráněných prospectů (pokud nějací takoví budou). Možná je to špatná úvaha, jen mě to napadlo. Chce to fakt promyslet všechny souvislosti.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 26. únor 15, 16:26 
Stálý hráč
Stálý hráč

jo to je logický, že by nesměl být ani pak na prospect listu... Otázka je kdo by si vlastně takovýho prospecta vůbec držel... Jinak k 31.12 sem pro... dejme hlasování

jinak chci hlasovat i o dalších návrhách, zejména o 25-man rosteru...

1) pořadí v MILB draftu ve všech kolech stejný... (1-6 by se točilo díky losu, ale 7-12 by byli každé kolo stejně)
2) 25-man roster (myslim že přiblížit se reálu by tady bylo logický a žádný problém bych v tom neviděl)

PříspěvekNapsal: čtvrtek 26. únor 15, 21:55 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
zatial by som netrval velmi na tom aby po 25 rokoch sa aj stracal statut prospecta, by sme diskriminovali 24ky, myslim ze nam postaci ze od 25ky proste nepojde do prospect draftu, a kazdy hrac je teda pre nas prospect podla toho ze presiel draftom, ci sa niekomu oplati drzat 25 rocneho prospecta nech si asi riesi sam...

o 25 clennom rosteri, vzhladom k tomu ze mi sa realu priblizit nechceme - nekeepujeme cele timy, tak velmi dovod nevidim, FA bola uz tak dost vybrakovana, imho mne ta 24 sedela, nevidim tam velmi dovod

PříspěvekNapsal: čtvrtek 26. únor 15, 23:47 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
O rozšíření na 25 můžeme stejně hlasovat až s platností od příští sezóny, ale mně furt není jasnej důvod. Jenom se ztratí balanc 12 keeperů a 12 draftovaných.

PříspěvekNapsal: pátek 27. únor 15, 08:40 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Myslím, že pravidla jsou nastavený dobře a žádný větší změny bych nedělal. I nerův tragikomik tým co se jeden rok nedostane do PO se může po vhodném doplnění další rok probojovat až do finále.

nerazzurro píše:
jinak chci hlasovat i o dalších návrhách, zejména o 25-man rosteru...

1) pořadí v MILB draftu ve všech kolech stejný... (1-6 by se točilo díky losu, ale 7-12 by byli každé kolo stejně)
2) 25-man roster (myslim že přiblížit se reálu by tady bylo logický a žádný problém bych v tom neviděl)

nechápu, proč by se o tom vůbec mělo hlasovat, nikde jsem na to žádnej kladnej ohlas nezaregistroval

PříspěvekNapsal: pátek 27. únor 15, 10:36 
Stálý hráč
Stálý hráč

tak bude 12 a 13, co je na tom... Angeell se vyjadril kladne k tomu...

Jinak jeste navrhuju pridat NA slot, ale ten by se nesmel pouzivat na prospecty...Vyuzil by se v pripade umrti v rodine, narozeni potomka a pod.... Je totiz na prd kdyz vam treba na tyden odjede SS a vy nemate na lavce nahradu, tudiz musite dropovat nekoho ze sestavy kdyz nechcete... V realu taky tym za hrace povola nahradnika a o nikoho neprijde...
V tomhle pripade by tedy NA melo stejny vyznam jako DL.... teoreticky ho treba za sezonu nepouzijete, ale ta moznost tu bude a nebude treba dropovat hrace, ktereho dropovat nechcete, protoze vsichni ze soupisky se vam hodi nebo maji value

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 108 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]