Právě je neděle 24. listopad 24, 17:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 108 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: MLBCZ.com Keepers Power League 2015 - všeobecná diskuse
PříspěvekNapsal: pátek 27. únor 15, 21:11 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Baltimore Orioles
Já plně souhlasím z Wizardem, opravdu čím míň pravidel budeme mít, tím přehlednější liga.
Každej manager musí za ten rok zvládnout nějaký ošemetný situace, kdybychom měli pro každou situaci vymýšlet nové pravidlo tak by se z toho vytratila zábava, radost, improvizace a nahradila by to totalita.
Před rokem mi taky šli pod kudlu 2 keepeři až po termínu (Beachy a Medlen) ale co s tím člověk nadělá. Kvůli takovým situacím vymýšlet furt něco novýho se mi nechce.

PříspěvekNapsal: pátek 27. únor 15, 21:15 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
wizarde tohle ale neni tak brutální inovace přece... a ani nijak složitý pravidlo. A nejde jen o mě.
Ale mě osobně se nelíbí, když někdo proti mě hraje bez hráče, čistě už z fair play hlediska, i když je to pro mě plus, nelíbí se mi to...

-----
a pro keepování více hráčů by možná bylo víc lidí než si myslíš, řešilo se to i na chatu, ale chtělo by to postupně, rok po roce +1, otázka je na kolik... klidně bych byl třeba pro 14... Podstatný je to jen navrhnout a pak se uvidí, zda to bude mít ohlas... Každopádně i 12 mi vyhovuje...

Ale prostě od toho je tahle diskuse, buď se shodneme nebo ne a podle toho to bude...

PříspěvekNapsal: pátek 27. únor 15, 21:32 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Baltimore Orioles
Nejdřív si prosím tě vyhledej kolika případů se to týkalo a pak se začne něco řešit. A když už budeš u toho, tak se ještě každýho zeptej zda ten den třeba nezapomněl nastavit sestavu.
Mě se tedy nezdá, že by v keeper lize nebo Ačku docházelo k situacím, že by měl z toho někdo nefér výhodu. Tak je to jenom mlácení prázdný slámy.

PříspěvekNapsal: pátek 27. únor 15, 22:24 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Už se opakuji, ale já bych pravidla neměnil. Nechal bych to jak to je a nechal ligu běžet. Úpravu pravidel a případné hlasování bych dal až v případě nějakých průserových věcí a ani jedna z těch věcí co tu padla podle mě do té kategorie nespadá.

Třeba teď marně přemýšlím, jestli jsme zrušili trest za nabrání cizího prospecta? Hlasování bylo, ale v pravidlech pořád vidím starou verzi nebo jsem jen slepej? :D

PříspěvekNapsal: pátek 27. únor 15, 22:49 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: Milwaukee Brewers
Neri tyjo mírní hormon, to už jsou fakt prkotiny co navrhuješ... Ty například v podstatě týden co týden nabíráš SP jen na víkendový zápasy, no tak kvůli nim taky někoho dropuješ ne? Takže týden co týden vyhazuješ hráče, který sou postradatelný, tak holt jednou nebo dvakrát za sezónu pustíš hráče ne kvůli SP na neděli, ale kvůli tomu, že tvýmu hráči umřela máma.
Někoho nepotřebnýho najdeš v sestavě vždycky, nebo aspoň já vždycky někoho takovýho každou chvíli sezóny mám a to moc moves nedělám. Ty se svým stylem hry, kdy děláš mraky pohybů v kádru a tvůj roster měsíc od měsíce je vždycky z půlky jinačí přece vůbec nemůžeš mít problém. :nevim:

PříspěvekNapsal: sobota 28. únor 15, 15:06 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Oakland Athletics
Souhlasim s většinou, nic bych neměnil.

PříspěvekNapsal: sobota 28. únor 15, 16:02 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
Jsem proti všemu, co tu zaznělo, většinou jde fakt o nesmysly.

Uvažovat bych dokázal jen nad tím, aby hráči 25+ šli automaticky do hlavního draftu. Je fakt, že loni jsme měli v prospect draftu hráče, kterej by tam asi být neměl, ale to je naprostá výjimka. Naopak naprosto nesouhlasím s tím, abysme měnili současný pravidla v tom smyslu, že i hráči z Asie půjdou do prospect draftu.

PříspěvekNapsal: sobota 28. únor 15, 20:30 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
imho liga je nastavena dobre, mame competitive balance, jedine mozme uvazovat nad tym vekom u prospectov a to je cele

PříspěvekNapsal: neděle 01. březen 15, 05:10 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Wizardos píše:
Třeba teď marně přemýšlím, jestli jsme zrušili trest za nabrání cizího prospecta? Hlasování bylo, ale v pravidlech pořád vidím starou verzi nebo jsem jen slepej? :D

Je to tam správně - pravidlo Prospecti 5., poslední věta:

Citace:
5. Vybraním hráča v MiLB drafte bude hráč zapísaný na váš zoznam prospectov. Máte tzv. právo na prospecta = ako jediný si ho môžete pridať do tímu vo fantasy. Počas trvania tohto práva, pokiaľ si vášho prospecta pridá iný GM do svojho tímu, automaticky bude tento GM sankcionovaný. Prospect pôjde okamžite do FA, uplatní sa na tomto GM TREST č. 1. Trest se uplatní až za druhé a každé další porušení tohoto pravidla v sezóně.

PříspěvekNapsal: neděle 01. březen 15, 11:10 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Takže ať zbytečně nepíšu do hlasovacího vlákna:

Ad. 2) Ano, beru zpět, Castillo opravdu není všude, cca v 50% prospect listů chybí. Každopádně na BA je a to by pro nás mělo být rozhodující.

Vzhledem k tomu, že mě už dochází trpělivost, s tím jak se pravidla mění furt sem a tam, navrhuji zahájit diskuzi o zmražení (zakonzervování) pravidel.

Moje představa je zhruba taková, že by pravidla byly stejný a např. 3(5) sezón by je nebylo možný upravovat, jak se zrovna komu líbí. Po uplynutí této doby bychom zhodnotili jak pravidla jako celek fungují a co je případně potřeba hlasováním změnit.

Hlasování o změně v průběhu platnosti pravidel bych dovolil pouze o naprosto urgentních věcech, ohrožujících existenci ligy a potom by bylo potřeba, aby se pro vyjádřilo 100% hlasujících.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 108 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]