Právě je neděle 24. listopad 24, 15:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Chazy League
PříspěvekNapsal: středa 01. duben 15, 12:16 
Hvězda AAA
Hvězda AAA

Oblíbený tým: Cincinnati Reds
Chtel sem vam podekovat, ze ste vsichni dorazili na draft a nevykaslali se na to, je to prvni prislib toho, ze liga, ktera malem zanikla, bude mit nakonec zrejme slusnou uroven po celou sezonu.

Kdyby nekdo chtel, muze napsat nejaky slovni hodnoceni draftu, ja se k nemu uz asi nechci vracet, bylo to pro me uz tak dost stresujici, bez elektriny a prvni hodinu i bez moznosti prihazovat :-D Ale poradil jsem si s tim potom aspon lip nez autopick.

Preju teda hodne stesti do sezony a snazte se, at je to poradnej boj na urovni :-)

PříspěvekNapsal: středa 01. duben 15, 12:30 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: New York Yankees
Rád bych věděl, co bylo důvodem odchodu Mikyho. Technickej problém, nebo nějakej rozumnej důvod beru, ale jestli jsme tam magořili tři a půl hodiny bez pauzy jen kvůli jeho lhostejnosti, tak se asi naseru. K draftu jsem přistoupil tak, že si vezmu úplně jiný hráče, než mám ve FMLB, i úplně jiný, než jsem kdy měl a prostě mimo ten "standardní" okruh. Ne vždy se to povedlo, ale spoustu hráčů mám fakt úplně prvně. Neříkám, že je to nejlepší strategie, ale nejde o život.

Jinak draft mi přišel takovej...divnej, nezáživnej. Až možná dokonce nudnej. Nevím, jak to přišlo Vám. Nikdo nějak extra nemagořil s penězma, v první půlce šla většina hráčů za sumu mezi projected value a avg. value, nebo dokonce i lehce pod. Jako by se všichni drželi a snažili se, aby se ti ostatní odházeli. Závěrečný hony na zbylý SP a closery a sumy mimo realitu nepočítám...to je prostě z nouze a přebytku peněz.

Nicméně vzhůru do sezóny...!!! :thumbright: :cheers:

PříspěvekNapsal: středa 01. duben 15, 13:20 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Oakland Athletics
Technickej problém samozřejmě, omluva... Jinak nabízim v podstatě cokoliv z mojí pálky za v podstatě cokoliv z vašeho nadhozu.

PříspěvekNapsal: středa 01. duben 15, 13:58 
Přípravka
Přípravka

Oblíbený tým: Oakland Athletics
mě se podle mě draft docela povedl, samozřejmě jsem zase pár hráčů přepálil.. jinak určitě jsem otevřenejm nějakejm trejdum klidně už ted reknu, že nabízím Brantleyho, Trumba a Baileyho..

PříspěvekNapsal: pondělí 29. únor 16, 10:03 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: New York Yankees
Tyve a tahle liga letos teda nebude...???

PříspěvekNapsal: pondělí 29. únor 16, 16:11 
Hvězda AAA
Hvězda AAA

Oblíbený tým: Cincinnati Reds
Asi ne no, posledni dve sezony byla vzdycky zatizena nejakym dementem, kterej byl skoro celou sezonu neaktivni, a i tak sme to loni davali horko tezko dohromady, aby nas bylo tech 12. Nemelo to potrebnou uroven.

PříspěvekNapsal: pondělí 29. únor 16, 16:45 
Dorostenec
Dorostenec

Oblíbený tým: Texas Rangers
To je celkem škoda :( Nemá někdo tip na nějakou spolehlivou ligu, kde by se uchytil ještě jeden tým? Respektive dva, předpokládám, že BigOne by taky rád někde pokračoval s druhým týmem...

PříspěvekNapsal: pondělí 29. únor 16, 16:56 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: San Francisco Giants
Pokud se nechytne ProLeague (jakože to opět nevypadá, chybí 3 lidi), tak bych si rád taky zkusil ještě jednu ligu, kdyby bylo někde nějaký místečko...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]