Právě je neděle 24. listopad 24, 16:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Československá Fantasy MLB 2015 - všeobecná diskuse
PříspěvekNapsal: pondělí 05. říjen 15, 20:00 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: San Francisco Giants
Sezónu musím samozřejmě hodnotit jen a jen kladně, čekal jsem spíš boj o přežití - vzhledem k tomu, že pořád spíš než hlavou to drtím přes fandovství a hráčema :sfo: nešetřím :lol: Příslušnost k C-lize mi do klína spadla náhodou díky odřeknutí několika hráčů z vyšších lig, takže jsem se obával spíš návratu do Déčka.
Při draftu jsem tentokrát nezapomněl na closery (jako při svém prvním draftu), obecně jsem byl s draftem spokojen. Naštěstí mi vydržela trpělivost s Bautistou, naopak jsem nevydržel pomalej start Carlose Gonzáleze. Velká spokojenost Machado+Posey+Votto :wink:
Motal jsem se furt kolem 6.místa, důležitý byly body z 18.weeku proti Soukupovi 12:0. A v play-offs to pak byla haluz, všechno se najednou sešlo tak, že to fungovalo. Povedla se zacelit mezera za Joe Panika dalším mladým Giantem Tomlinsonem, Piscotty velmi slušně. Z nadhozu taky pořád přibejvaly důležité bodíky, zkrátka Kozel Zahradníkem!!! :E
TOHLE MĚ BAVÍ !!! B-liga mě už určitě semele :D

PříspěvekNapsal: úterý 06. říjen 15, 09:48 
Hvězda AAA
Hvězda AAA

Oblíbený tým: Oakland Athletics
Měsíční dítě,já jsem po draftu němel taky ani jednoho Closera,taky jsem jim nějak nevěnoval pozornost :D..pak se mi podařil trejd Yelicha za zraněného v té době Jansena ještě a z FA jsem po nedobrých výsledcích Cisheka nabral A.J.Ramose a z těma dvěma Closerama jsem si bohatě vystačil do konce sezony..takže celkem nechápu tu mánii některých mít spoustu closerů :)

PříspěvekNapsal: úterý 06. říjen 15, 16:32 
Hvězda AAA
Hvězda AAA

Oblíbený tým: Kansas City Royals
hrát příští rok nebudu:) připojení k netu v zahraničí jsem vyřešil nákupem simek z http://www.prepaidsimcard.org/, kdyby někdo řešil podobnej problém, takže jsem byl neustále online, jen párkrát jsem zapomněl nastavit a to spíš až ke konci :)

PříspěvekNapsal: středa 07. říjen 15, 16:24 
Junior
Junior

Oblíbený tým: Boston Red Sox
Vskutku zajímavý rok. Vstoupil jsem do sezóny jak Zlín vloni do hokejové extraligy, ale nakonec dobrý. Těžko říct, čím to bylo. Ten trejd byl určitě jedna věc, ale prostě to nějak tak vyšlo. Něco jako když dva týmy mají spolu bilanci 10-10, tak to bude narůstat asi nějak postupně u obou, ale matematicky vzato to můžou být i dvě řady 10 výher, prostě se to tak poskládá za sebe:-)

Prvních 8 týdnů jsem měl 28 výher, což teda fakt není hodně:-) Za zbytek sezóny by ale pořadí bylo
Ranger's Lawyers** 99.5
SWAT** 97.5
Brno Red Sox** 94

Takže do keeper dobrý:-))

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]