přihlášeni:Ranger
nerazzurro
Moonchild
slicki
jirka11
jeffjam
Evando
Rastes
Miky (max 1000)
--------------------------------
Tak jsem tady zase, loni to nevyšlo, ale doufám že letos ano!
Pro nováčky a co neví - na Yahoo jsou Pro League (platí se startovný 100 USD a vítěz pak bere 500 USD, druhej 300 a třetí 100), jenže je to jen pro Amíky - tedy výhru vyplatí jen Amíkum. Já bych si takovouhle ligu rád zahrál, jenže dát jim ty prachy a pak nemít tu možnost je vyhrát je dost blbý.
Tak mě napadlo, jestli by ste takouhle ligu někdo zahrál tady. Vybrali by jsme nějaký startovný, komisař by držel Bank... (Ranger jako admin fora)
Byla by ta liga pak hodně zajímavá a tvrdá
s možností nějaký výhry, koho nebaví hrát o nic
Pravidla by byli stejná jako v Fantasy CZMLB, tzv stejná jako v A,B,C,D-league... (možná něco navíc - o tom by se hlasovalo) comishe bych klidně dělal já, ale moc se v tom nevyznám... takže by ho dělal Ranger, či někdo kdo bude mít zájem a má s tim zkušenost...
------------------------------
Každopádně liga a její existence se odvíjí od toho, kolik lidí zaplatí startovné, a to bohužel odrazuje spoustu lidí, proto liga zatím nikdy nezačla - bylo nás málo... Potřebujeme 12 lidí
Takže kdo by měl zájem hrát, napíše a taky napíše o kolik je ochotný hrát - tzv. kolik je ochotný zaplatit startovné.... + napište svůj email (pokud ho nemáte v profilu)
Moje představa je taková - 1000kč startovné, 12 lidí.... čili bank 12000kč.
----
Vítěz základní části 20%
Celkově s Play off - 1.místo 45%
2.místo 20%
3.místo 15%
----
Samozřejmě startovné může být vyšší nebo nižší, záleží na lidech co budou chtít hrát a kolik bude bank (ale cca procenta pro vítěze budou stejná). Stejně tak rozdělení výher.. rád bych odměnil ale víc lidí, jak jsem napsal... kdyby bral peníze jen vítěz, tak by to moc lidí nehrálo...
O všem by se hlasovalo atd.... takže model odměn může být klidně vítěz bere vše...
Takže kdo by měl zájem, ať ho projeví a sledujte tento topic...
Díky, snad letos budeme hrát