A znova otviram téma gólmanů....
Kopie loňského příspěvků z yahoo ligy"ale je to smutný... podle mě o Play off rozhodli golmani a dávám návrh na změnu pravidel, tzv ubrat stats golmanů... jakože 3-4 hráči (golmani rozhodují o tom jak skončí week) mají vlivl na polovinu stats....
Já jsme měl po weeku 17 bilanci 14-3.... nakonec jsme z posledních 5 weeků vyhrál jen 2... Protože golmani přestali chytat...
Podle mě je to na hovno... tento formát s golmany, kteří mají vliv na polovinu stats.... kdežto 15-19 hráčů do pole má vliv na druhou polovinu..."
_---
"ale když se nad tím zamyslím ještě víc... a hráli by jsme znova (jakože vědět to tu sezonu co jsme draftovali), tak bych si vzal 4 top brankáře klidně za mega cenu... a zbytek už nějak doladil...
Protože prostě golmani jsou daleko mnohem víc cennější... třeba můj Vasilievsky by měl stát tak 70 dolarů na draftu
a k němu bych si dal další dva za 50 a zbytek už bych snadno doladil na útok či obranu během pár let... Brankář hold mluví do 8 stats a to hodně podstatně...
No nevim, ale tohle je prostě můj poznatek, za dva roky co tu NHL hraju..."
Čili pokud máme takhle pokračovat, tak to prostě bude pořád jen o tom kdo bude mít dva top gólmany.... Zbytek je ze hry...Takže chce to kurva změnu, ubrat Stats gólmanů... Jinak prostě stačí mít top gólmany a ten zbytek si třeba nabrat hráče tak aby uhrali 4 Stats v poli, a budete vyhrávat pořád...
Takže zahajuji debatu na toto téma...
A nebo přidat nějaký Stats u hráčů v poli...