No letos jsem tu ligu nestihli, ale další sezonu už by sme mohli, pokud se začne liga řešit včas, takže klidně od teď.
Já nad tím přemýšlel a určitě to chce
12 lidí, možná 10 a přidat jednu pozici v pitchingu a na pálce 2x Util. Meně už je na prd...
První by bral 50% banku, druhý 30% a třetí 20% (nebo třetí 15% a Vítěz základní části 5%) Startovný je otázka a je to rozhodují faktor pro to, kolik nás bude hrát a jestli se vůbec liga bude hrát. Já osobně bych klidně šel do startovnýho 5000kč a jediný o kom vím, že by do toho šel ve stejný částce je Thunderman.... ostatní se musí vyjádřit kolik by byli ochotní dát startovný a tady se pak udělal kompromis a částka stanovila (odhlasovala), bude na to čas půl roku!
Jasně třeba 5000kč je moc, ale kdo Fantasy hraje dlouho a fakt se vyzná, tak do toho prostě půjde a bude si věřit, že z 5k udělá 30k. (já třeba hraju teprve druhý rok a sem proti ostatním celkem začátečník, ale tohle by byla parádní liga na ostří nože a velký spestření)
Vyjádřete se, určitě se domluvýme na něčem... ale myslím, že startovný třeba 1000k by nemusel být problém... lepší než to prochlastat ...