Tak já taky teda něco napíšu...
Za prvý - do B-league jsem se chtěl vždy dostat regulérně dle pravidel, buď vítězstvím v Play off nebo prvním místem po základní části (což je teda podle mě blbost, medaile za regular season Yahoo nerozdává, a ani se tím nikde nikdo nechlubí... medaile jsou jen za Play off a to je to oč tu běží, o to v těch ligách jde! A tak by měli postoupit první dva - zlatý a stříbrný).... Ale to mi nebylo umožněno, dle těchto hloupých pravidel sem postoupil do B jako pátý po regular season (i když teda podle mě, to bylo zaslouženě, jelikož jsem bral stříbro v Play off! Ale dle pravidel to prostě bylo jako 5. po regular season, protože moc lidí nahoře odpadlo)...
Takže jsem letos stanul v B-league a po měsíci sem to viděl na jasný sestup... jenže během sezony se ukázala má genialita a opět jsem se dostal až do Finále. Ale pěkně od začátku....
Po draftu jsem si říkal paráda, to se povedlo, až na ty closery... ale po první 5 weekách jsem byl s 22-33 na dně tabulky... Mike Trout měl asi nejhorší období své kariéry, začal nehorázně káčkovat a jeho AVG padlo v půlce května až na .263, tužku hrál i Encarnacion s Chrisem Davise, to samé navíc i Prado, McCann a Homey Bailey, a nepovedl se ani draft Xandera Bogaertse, k tomu všemu začal mrvit Cliff Lee, který se nakonec v červnu ještě zranil, k tomu na DL putoval i Alex Cobb... všechno bylo v totálně v hajzlu. A to mě tihle borci stáli na draftu 193USD z 260.
Musel sem začít něco dělat, ale nebyl jsem na to sám... Trout a Encarnacion se rozjeli a povedl se pick z FA - George Springer, který hned v 6.weeku zaválel... Postupně jsem začal dropovat všechny sráče a nabral hráče jako Yan Gomes, J.D.Martinez, Josh Harrison, Erik Aybar, Mike Fiers, Kyle Hendricks, Collin McHugh, Carlos Carrasco, Hector Rondon, před Play off pak Drew Storen. Děsně mi pomohl i Trade Shieldse Marinerovi za dva closery - Melancona a Codyho Allena.
Můj tým po draftu a na konci sezony byl teda sakra jiný a z draftu mi v něm zbyli přesně 4 hráči - Trout, Encarnacion, Rosenthal a Alex Cobb.... všichni ostatní byli dříve nebo později zahozeni.
Nakonec jsem zakončil nechápavě na 5.místě s bilancí 124-124-16 a soupeř ve čtvrtfinále byl můj finálový soupeř z minulé sezony C-league a pomsta byla sladká, pálka mi zahrála ďábelsky a nadhozu tak stačilo zahrát takticky a výhra 6-5 byla na světě.
Semifinále mi opět poslalo (teď už můžu říct) svého Semifinálové oblíbence Chazyho, a opět, stejně jako loni v Semifinále C-league jsem ho rozsekal na hadry - 9-2... hlavně díky naprosto geniálnímu picku Steva Pearce, který ten týden pálil 3-3-7 s mega AVG i OPS, a Juan Uribe byl též vydařený pick, nehorázně navíc zahrál i pitching a tak králi pitchingu Chazymu, zbyli jen oči pro pláč
...
A já se tak nechápavě dostal s lepeným týmam až do Finále, kde jsem nastoupil proti legendě český Fantasy baseballový scény, Marinerovi... Bohužel tady už jsem to nedal, patrně vlivem nějaké magické síly z jiného světa... v pátek jsem vedl snad snad celou pálku krom SB a slušně rozjetý jsem měl i pitching, ale totální víkendoví výpadek na pálce mě poslal do kolen, prostě mi to nebylo souzeno... jak jinak si vysvětlit sobotu + neděli = 3-0-0-1, 7/49 a OPS pod .500... S tím už člověk nic nenadělá. Marinerův tým mě tak o víkendu na pálce předstihl a vyhrál jí 6-0, celkově 8-4 a mě nezbývá nic jinhého než mu gratulovat a věřit, že příští sezonu vyhraju já
.
A to je všechno co jsem vám chtěl vyprávět...
BTW: loňská B-league a ten zbytek co tam zbyl pro letošní sezonu stál za prd, letošní Play off hráli 4 týmy co postoupili z C a jeden tým co spadl z A.... jediný EgaL něco ukázal, i když 4.místo je pro něj nakonec nejspíš zklamání... ale patří mu to, za to že neměl zájem trejdovat a vůbec na cokoliv reagovat...
A nedá mi to se nepochlubit - letos jsme hrál 6 Fantasy lig a ve všech sem to dotáhl do Finále, bilance 2 zlaté a 4 stříbrné ( 5 Finále bylo těsně)